skip to Main Content

Jag söker personal

Söker ni pålitliga konsulter för era behov?

Vår arbetsmetodik för Företag

1 Bedömning av kundens behov och krav
Vår bemannings process börjar med att ni delger era behov och önskemål gällande personaltjänster.
2 Rekrytering och urval av personal
Under vårt första möte samarbetar vi för att diskutera era personalbehov och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en kravprofil genom att definiera den typ av personal ni behöver, de specifika arbetsroller som krävs, och omfattningen av ert behov. Vi ger er också en ingående beskrivning av vår arbetsprocess och hur vi kan bistå er.
3Matchning
Efter vårt inledande möte påbörjar vi processen med att söka och utvärdera konsulter som matchar den kravprofil vi har etablerat. Vi handplockar noggrant de mest lämpliga konsulterna för er uppgift.
4Personalutbildning
För att minimera osäkerhet och onödiga kostnader i uppstartsfasen, ansvarar vi för utbildning och träning av konsulterna. Vi tillhandahåller alltid en teamledare på plats som tar hand om den dagliga ledningen och samordningen.
5Kundservice och uppföljning
För att säkerställa att alla inblandade är nöjda med processen, håller vi regelbundna uppföljningsmöten med både våra konsulter och er som kund.

contact

Säkerställ smidig kostnadshantering

Hos oss betalar ni enbart för den arbetskraft ni behöver och för de timmar som våra konsulter arbetar hos er. Detta utgör en mer kostnadseffektiv lösning, särskilt när era arbetsbehov varierar.
Låt oss hantera rekryteringsprocessen, utbildningen, lönehanteringen och även de oväntade personalkostnaderna, såsom VAB, sjukfrånvaro och försäkringar.
Genom att anlita oss för bemanning kan ni förenkla den tidskrävande personalhanteringen och istället fokusera på att utveckla, stärka och optimera er kärnverksamhet, medan vi ser till era personalbehov. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster efter era unika behov och förutsättningar.

Back To Top