skip to Main Content
Annons portalen

Tryck på annonsen för att läsa mer

Vill du ha ett självständigt och utvecklande arbete där du får göra skillnad varje dag?

Är du sugen på att jobba med något nytt? Brinner du för att hjälpa andra i vardagen och söker nya utmaningar?

Ditt uppdrag

I rollen som boendestödjare utgår du från klientens i individuella behov och önskemål. Du ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och stöttar och stödjer klienten i arbetet mot ett självständigt liv.

Kvalifikationer och krav

Vi söker dig som har en utbildning som socialpedagog, behandlingsassistent, undersköterska eller har en liknande utbildning. Du bör även ha erfarenhet av att arbeta med personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du bör ha goda kunskaper i svenska och arabiska, både i tal och skrift. Meriterande är om du även har språkkunskaper i andra språk. Du bör vara van vid att ta eget ansvar och vara bekväm med att arbeta självständigt.

Som person vill vi att du är strukturerad, har en mycket god samarbetsförmåga, är relationsskapande samt har en god förmåga att bemöta andra människor. Vi sätter stort värde på att du bidrar med engagemang och delaktighet och därför kan vi se att du kan vara meriterad och lämplig till jobbet även om du delvis har en annan utbildning eller erfarenhet.

Du har B-körkort.

Arbetsperiod och tider:

Arbetstiden varierar och är förlagd vardagar samt helger mellan kl. 8:30-17, 6–8 timmar per arbetspass. Vi söker en boendestödjare som kan börja omgående. Vi tittar löpande på ansökningar så välkommen med din ansökan redan idag!

Du utgår från kontoret som ligger i centrala Landskrona.

Din ansökan:

Skicka in din ansökan här

Back To Top